2010/05/17

Kyllä särkyneetkin kellot voivat toimia.



Broken bells, mikä negatiivinen nimi. Nimi ei aina kuitenkaan ole yhtä kantajansa kanssa. Tein tänään tuttavuutta tämän Amerikassa valmistetun kokoonpanon kanssa ja hytkyn ilosta. Niin riemastuttavaa on ihastua bändiin jo ennen kuin on kuullut sitä koko levyä. Hihkuin jopa pahaisessa Facebookissa parin biisin jälkeen!

Broken Bells = The Shinsin vokalistin James Mercerin & Brian Burtonin ( tunnetumpi nimellä Danger Mouse) bändi. Parivaljakko niinku tutustui toisiinsa viime vuoden Roskildessa, huomasivat että hehän ovat kummatkin toistensa faneja ja päättivät tehdä lapsen bändin.

Syntyihän se lapsikin. Maaliskuussa 9.3. tänä vuonna Broken bells-bändien tyypeistä tuli onnelliset vanhemmat. Juuri sellainen lapsi, joka aiheuttaa ihastusta heti ensi tutustumisella. Ei se silti vaikuta liiankaan helpolta vaan siinä on juuri sopivasti haastetta. Varmasti kehittyy vain parempaan suuntaan ajan saatossa.

Jos omistat Spotifyn, voit tutustua bändin nimikkoalbumiin siellä, mutta hyvälaatuinen livevideopätkä osoittaa millainen kokemus tämän kesän Flow-festivaaleilla saattaisi mahdollisesti odottaa:


Mmm.... The broken bells TOIMII.  24 kuukauden takuuta ei tarvita!

1 kommentti:

Kiitos kommentista!