2015/03/12

M83 + HAIM - Holes In The Sky


Ajauduin tahattomasti tämän kappaleen repeatin uhriksi. Sitten tietoisesti. Annoin vain soida. Sopii täydellisesti unenomaiseen mielentilaan ja eipä ole ihme, että laulu on soundtrackilla, nimittäin tulevalla elokuvalla Insurgent. Insurgent on elokuva, joka siirappiscifimäisen posterinsa ja juuri tämän laulun (ironisesti, kyllä) perusteella ei tahdo juuri kiinnostaa. Täytyy tutustua silti mistä elokuvassa on kyse (scifiä, kuten arvelinkin julisteen perusteella!) mutta sen tiedän, että tämä kappale totisesti toimii ainakin sellaisenaan. 

Jos tykkäät M83:sta ja jos tykkäät HAIM:ista, niin taidatpa mahdollisesti tykästyä tähänkin. Toki selvästi vahvemmin M83:lainen tämä on kuin haimilainen. 

7 kommenttia:

 1. Leffa kuulostaa enemmän joltain teini/Twilight-kamalta, ei tarvitse kyllä nähdä ton kuvauksen perusteella.

  "Beatrice Prior must confront her inner demons and continue her fight against a powerful alliance which threatens to tear her society apart with the help from others on her side."

  Biisi on yllättävän erilaista M83:a, jouset ja melodiat toimivat upeasti, rytmiosastosta tulee hieman mieleen vanha Zero 7, jolta muuten tuli juuri uusi kappale myös. Oli tyyli muuttunut melkoisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosin, perjantaina tuli tän traileri teatterissa kun kävin kattomassa Chappien, ja näytti visuaalisesti kyllä tosi huikeelta. Tarina voi olla mikä on, mutta alko sen takia sittenkin kiinnostaa :D

   Poista
  2. Olen itse huono katsomaan noita "visuaalisesti näyttäviäkin" elokuvia ellei sitten ole ihan todellisista huikeista maisemista kyse tai juoni realistinen.

   Poista
  3. No joo, kyllä oli CGI:tä vahvasti, mutta tälläselle sci-fifanille kyllä toimi. Juoni ei edelleenkään mikään kiinnostava. Sitä samaa perushuttua.

   Poista
  4. Siis joko kävit katsomassa?

   Poista
  5. En en :) Mutta trailerin perusteella, ei tosiaan kovin realistista, jos on liikkuvia ja lentäviä betonirakennuksia.

   Poista

Kiitos kommentista!