2014/11/27

Huomio: This Must Be The Place tänään Teemalta



Mikäli et ole vielä nähnyt This Must Be The Place-elokuvaa, suosittelen tarttumaan kaukosäätimeen ja valitsemaan Teema-kanavan tänään klo 21.30.


9.2.2012 kirjoitin näin:

Eräänä torstai-iltapäivänä astuin elokuvateatteriin, jossa itseni lisäksi oli vain kaksi katsojaa. Ehkä ajankohta ei ollut otollinen, ehkä katsojien vähyys johtui siitä. Toivon niin. Toivon, että tämä elokuva on saanut enemmän katsojia muina ajankohtina, sillä sitä voi kutsua erityisen hyväksi ja mieleenpainuvaksi. Ja mielestäni sellaiseksi, joka olisi syytä kokea valkokankaalta nähtynä, mutta edes dvd:ltä.

Jos et ole aiemmin pitänyt Sean Penniä suosikkinäyttelijänä, saattaa tämä elokuva oikaista näkemyksiäsi herran monipuolisuudesta näyttelijänä.

Sean Penn näyttelee pääosaa tässä indie-elokuvassa. The Curen Robert Smithiltä näyttävä Cheyenne, elämäänsä hieman tympääntynyt entinen rokkitähti, elää  avioliitossa Janen kanssa. Talo on kartano Irlannissa, pihan tyhjässä uima-altaassa pelataan pallopeliä ja sympaattinen koirakin juoksentelee pihalla...

Juttuni elokuvasta kokonaisuudessaan täällä.

Bonusta tästä Talking Headsien mielettömän hyvästä kipaleesta, jota elokuvassakin kuullaan ja josta elokuva on nimensä saanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!