2010/10/03

The American.


Tällä hetkellä tulevista elokuvista kiinnostaa eniten Anton Corbijnin The American. Elokuvassa voisi olla ainekset siihen, että en pitäisi siitä (toimintavakoiluthrilleri*), mutta silti se kiinnostaa mua enemmän kuin mikään. Totta kai ohjaajalla on suurin syy tähän. Anton Corbijn on valokuvaajana ansiokas ja Control...huh, aihe ja elokuva. Elokuvan visuaalisuus, kun valokuvaajana hallitsee samat sommittelun elementit. Samaa visuaalisuutta odotan The Americanilta. Mulle on aika sama se, että elokuvassa on pari suomalaista näyttelemässä George Clooneyn rinnalla...eli Irina Björklund ja Samuli Vauramo. Mutta onhan se nyt hieno juttu, varsinkin nuori Vauramo saa elokuvasta hyvät meriitit tulevaisuudelle.



Tiedättekö mitä, elokuva saa ensi-iltansa jo ensi viikolla. Jee.

* No, toisaalta pidin No country for old menistäkin.... ehkä peli ei ole menetetty. Ei varsinkaan, jos tämäkin osoittautuu loistavaksi.

5 kommenttia:

  1. Mä oon kanssa oottanu tätä jo monta kuukautta, perjantaina!! Corbijn tietysti kiinnostaa paljon, mutta myös toki Samuli Vauramo - ihan sama, jos rooli kestää kaksi sekuntia, pakko nähdä :P

    VastaaPoista
  2. Heti kun mä kuulin Samuli Vauramon roolista, niin sä tulit siinä vaiheessa mieleen! :D

    Mutta tämä elokuva on niin must! Onneksi se tulee kohta.

    VastaaPoista
  3. Hahahaha, kiitos :D <3 Ei enää montaa päivää!

    VastaaPoista
  4. Oijoi, tää leffa vaikuttaa siltä, että se on ihan pakko nähdä! Jo tuo juliste on niin visuaalisesti upea, etten kestä.

    VastaaPoista
  5. Juliste on tosiaan upea, ihan kuin joltain menneeltä vuosikymmeneltä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!