2010/04/24

Listen to the new National.

Takatalvi on täällä, mutta onpahan tiistaihin asti aikaa kuunnella ennakkoon The Nationalin kohta ilmestyvää albumia. Luettuani väsyneenä kaverini tilapäivityksen Facebookissa ja kirjoituksen blogissa piti hieraista pari kertaa silmiäni... ja olla myös mustasukkainen siitä, että jotkut ovat päässeet kuulemaan suosikkibändini uutta levyä ennen mua! ;) 

Mutta uutinen on pakko jakaa täälläkin, sillä lukijoihini kuuluu yksi jos toinen The Nationalista pitävä. Olenhan oikeassa?

Terrible love, Sorrow, Anyone´s ghost, Little faith, Afraid of everyone, Bloodbuzz Ohio, Lemonworld, Runaway, Conversation 16, England ja Vanderlyle crybaby geeks ovat kaikki kuunneltavissa täällä!

Arvioita en mene vielä antamaan, mutta ei yhtään huonoltakaan kuulosta tämä Nyrkkeilijän seuraaja ensi kuulemalta. The Nationalin esittämänä tosin sulattaisin varmaan Pitkät pellot-biisinkin. Rakkaudelle on sokea.


1 kommentti:

  1. Rakastan rakastan rakastan! Itsekin piti tietenkin postata :D Sorrow on ehkä tämän hetken suosikkini..mutta KAIKKI biisit ovat niin loistavia että järki lähtee.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!