2016/11/25

Saattaa sisältää giffejä ja elämänviisauksia (Gilmoren tyttöjen paluun kunniaksi)Throwback -postauksia ei ole blogissa aiemmin tehty. Nyt kuitenkin palataan tähän vuoden alussa tehtyyn postaukseen, jolloin oli vasta tullut tieto sarjan paluusta neljän 90-minuuttisen jakson/elokuvan muodossa. Tänään on juuri se päivä, jolloin nämä ovat nähtävissä Netflixissä. Historialliseksi tämän päivän tekee myös se, että hankin Netflixin. Voi kyllä. Jokaisella suomalaisella on S-etukortti, alkoholiin taipuvainen sukulainen JA Netflix. Tai ollut ainakin kerran. Ei sillä, etteikö kiusauksia olisi ollut hankkia Netflixiä, sillä olenhan sarjojen fani...mutta elokuvia ja sarjoja on ollut nähtävissä monella muullakin tapaa. Sellainen tuntuma, että katson nämä Gilmoren tytöt vähintään kaksi kertaa.

Traileri näyttää niin lupaavalta. Näyttää... aivan Gilmoren tytöiltä. Hyvä myös, että Where Do You Lead on edelleen tunnarina.
 ----


Olen Gilmoren tyttöjen fani. Olen katsonut jaksot useat kerrat. Kuvitteelliseen amerikkalaiseen pikkukaupunkiin, Stars Hollowiin, sijoittuva sarja on niin elämänmakuinen ja se pitää sisällään elämänviisauksia joita sanotaan Muumeistakin löytyvän. Pienellä sarkasmilla, huumorintajulla ja oikealla elämänasenteella selviää  elämän kiperissäkin tilanteissa ja jos sul onni on, niin kätes yhteen lyö ja näytä se. Ja toisekseen, kaikki aidot asiat kahvista ja kirjoihin (kirjoista ja muusta paljon viittauksia populaarikulttuurin ystävälle) ovat hyvästä, robotti-imuri ja nopea netti saattavat heikentää elämänlaatua.Kirjoista on erittäin okei tykätä näinkin paljon. Vanhat klassikkokirjat otetaan kaikilla aisteilla.
Ja innostuminen pienistä asioista on aina kaunista.  Koskaan ei saa kasvaa liian aikuiseksi.


Asioista ja ihmisistä voi viehättyä ilman että niitä tarvitsee omistaa.


Ihmissuhteisiin kuuluvat vaikeudetkin. 


Jos pomo on joko todella tuttu tai todella kamala, voi käyttää yllä olevaa lainia.


Viisaimmatkin meistä tekevät virheitä.


Huumeita kannattaa käyttää harkiten. (Huonoja fontteja ei jaksa kukaan.)


Robotti-imurit ovat naurettavia ja saatanasta. (Paitsi tietysti kirjaimellisesti kädettömille oiva keksintö)
Jos puhelinmyyjä soittaa, niin vastaus on yllä. Ei soita enää takaisin.
Mielikuvituksella voi kirjoittaa asiat uusiksi. 
Mielikuvitus ei tunne rajoja.Ja kahvi pelastaa elämän. Varsinkin kuudelta aamulla, mutta erityisesti aina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!