2013/12/31

2013 - musik.

Vuotta 2013 ei tarvitse häpeillä musiikin saralla. Uusia levyjä pukkasi ja lupauksia tehtiin tulevalle vuodelle sinkkujen muodossa. Tähtisadetikut räiskyköön. 

Onkohan mikään yllätys, että Skipped Heartbeatsia bloggaavan vuoden levy on The Nationalin Trouble Will Find Me? Ja miksi? Koska odotus, kutkutus, levyn kasvaminen. Kaiken lisäksi kyseessä on The Nationalin paras tai toiseksi paras levy. Ei siinä muu auta olla kuin vuoden albumi. 


Mutta kyllä koko vuoteen mahtui aika paljon uusia levyjä ja kuuntelukertoja sai moni muukin. Moni tosin jäi kuulematta, sillä runsaudenpulasta ei kärsitty.  Puhumattakaan sitten sinkuista...  kovasti odotettiin Sailor & I:lta lisää biisejä Tough Love-hypetyksen vuoksi ja yhä edelleen käyn kuikuilemassa mitä kuuluisi sillä saralla. Olisikohan tammikuussa Sailor & I:n levyn julkaisun aika... Jotain levyä herra ainakin lupaili ensi kuulle!












































The New Tigers - The Badger












Nämä toimivat myös linkkeinä Spotifyihin (The New Tigersia lukuunottamatta!)


P.S Lisäilen näitä mahdollisesti vielä muutaman kun mieleen tulee! 

1 kommentti:

  1. Wow! Tomorrow's Harvest on päässyt sun listalle! Aina sä onnistut yllättään :)

    Itse kun nyt lukee tuota, listaa niin monta levyä siellä oli sellaista, jotka jäi itseltä liian vähälle huomiolle, jotka kuitenkin olisi ansainneet saada enemmän kuuntelua. Ehkä niistä sitä kautta olisi tullut enemmän sydämen asioita myös.

    Mutta hieno vuosi kyllä oli musiikillisesti! Hyvää uutta vuotta.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!