2013/10/23

Kahdeksan musiikkipoimintaa.

1.

The Hearingin Sun Is Gone on ihan ykköspoiminta vastajulkaistulta Dorian-levyltä. Tämä soi repeatilla.
Yksi huomio Dorian-levyltä: wohouwohouta ja vastaavaa levyllä on aika paljon.

Dorian-levyn nätin kansikuvan on ottanut muuten valokuvataiteilija Nelli Palomäki omaan tuttuun tyyliinsä. Oodi kansikuville tänäkin aikana kun kansikuvat voisi helposti ohittaa!




2.

Suomalaiselle levy-yhtiö Solitille kiinnittynyt ruotsalainen Prince of Assyria on julkaissut sinkun Annika toissapäivänä. Se kuulostaa tältä:


Minusta se kuulostaa hyvältä.

3.



Minä ja Ville Ahosen laulu Mia livenä Artlab-studiolta mustavalkoisena ja intimiinä.
Viime keväänä ilmestynyt Mia on ehdottomasti syksyn ja talven levy, vaikka keväänkin hiipiessä julkaisuajankohtana sen makuun pääsi kyllä. Livenä Minä ja Ville Ahosta pääsee näkemään esimerkiksi perjantaina 25. Tampereen Klubilla. Syntymäpäivän voisi huonomminkin viettää, mikäli paikalle päädyn! Ja todella paljon huonommin voisikin viettää, sillä tässä bändissä soitetaan ihan mielettömästi. Mia-laulu ei ole suurin suosikkini Mia-albumilta, vaikka sekin on hyvä. Pääsääntöisesti MJVA:lla on loistavia kappaleita, vähemmän keskinkertaisia.


4.

VALOA FESTIVAL

Valoa Festival on tulossa taas! 7. - 8.2.2014 järjestettävillä festareilla esiintyvät esimerkiksi Iisa, Antero Lindgren, The New Tigers ja paljon lisää on luvassa! Kuten Tampereen festareilla on tapana (ainakin parhaan musiikin suhteen) esiintymispaikkoja on taas laajalti, eli areenoina on Klubi, Artturi, Yo-talo, Pakkahuone ja Telakka.  Itse tykkäsin muutaman vuoden takaisesta festarista, joka oli yhdessä paikassa ja bändejä kolme. Toivotaan, että ne kiinnostavimmat eivät hajaudu ihan eri tahoille ja päiville.


5.




The National esiintyy Helsingin Jäähallilla ensi viikon torstaina 31.10. klo 20.15 alkaen. Lippuja on kuulemma saatavilla ja lähes päivittäin joku myy tapahtuman Fb-sivulla lippuja estymisen vuoksi. Eli vielä on mahdollisuus osallistua keikalle!

Pistä merkille myös tämä: Voit voittaa lipun keikalle kirjoittamalla The National-muistosi kommenttina Nuorgamin sivuilla perjantaihin 25. mennessä. Tosifanit eivät ole jättäneet lippujen hankkimista viimeiseen Matt Berningerin viinitippaan, vaan ovat päivystäneet tietokoneella lipunmyyntipäivänä sydän tykyttäen. Mutta jos olet esimerkiksi löytänyt bändin vasta nyt ja olet ollut jäljessä keikkauutisista, epäröinyt pääsemistä tms., niin vielä on mahdollista.


6.



NME:n mielestä The Greatest Album of all time (eli aika kova titteli) on The Smithsien The Queen is Dead. Vuonna 1985 äänitetty levy on The Smithsien kolmas studioalbumi, ja näyttääpi sisällöltään tältä (remastered version):



Joo, onhan se todella hyvä. Epäilemättä suosikiksi levyn voi nostaa mm. sellaiset rallatukset kuin There Is A Light That Never Goes Out, Bigmouth Strikes Again ja I Know It´s Over, The Boy With The Horn In His side. Some Girls Are Bigger Than Others on kyllä myös ihan ehdoton ja aliarvostettu biisi! The Smithsin tunnetuimmat ovat kyllä jakaantuneet useallekin eri levylle, mutta tämä on kuitenkin saanut sen ykkössijan.

7.

Arcade Firen tulevalta ihanihan kohta julkaistavalta albumilta on julkaistu lisää esimakua Afterlifen muodossa




8.

Arctic Monkeysia tuoreena 
akustisena studioilta


ja tässä eilisestä Jools Holland Show:sta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!