2013/07/18

Valoa Pop Up 19.-20.7.



Hiphurraa, ihan kivalla lokaatiolla Tampereen keskustassa on tälläinen pieni festari Valoa Pop up - eikä maksa edes mitään. Varsinainen Valoa-festivaali järjestetään ensi helmikuussa - luonteeltaan se on hyvin samankaltainen parin päivän festari yhdellä lokaatiolla. Yo-talo yleensä. Paras kerta on ollut se kun siellä esiintyi The Tallest Man On Earth... ja pari muuta hyvää.

En taida itse luoda nyt useamman keikan putkea, enkä ole kuunnellut näistä kovinkaan montaa, mutta minkä varmaksi tiedän hyväksi ja mitä en ajatellut missata: Big Wave Riders. Sittenpä voisi tsekata myös sitä ennen olevan americana folk-henkisen Ochre Roomin ainakin. Aves ja The Hearing lauantaina? Mutta yhtään muuta bändiä väheksymättä tietenkään suosittelen osallistumaan kaikille keikoille. Ja jos ei pysty, niin tässä voit pitää pienet omat festarisi alla olevien biisien muodossa. Ainoa jolta videota en löytänyt on Kaveri Special. Täältä löytyy pari biisiä.

Tällä viikollahan on myös Tammerfestit mutta minähän en edes tiedä mitä näillä eilen alkaneilla festareilla esiintyy.. (Aikakone!, Husky Rescue!, PMMP, Disco Ensemble...ainakin)  Mutta mitäpä sinä suosittelet näiltä Valoa Pop Up- festareilta? Onko lempparibändiä ohjelmistossa?

1 kommentti:

  1. No tietenkin Big Wave Riderssii JEAH! :) Mäkin pääsen sittenkin kun varasin junaliput jo että ehdin, ehkä jopa Ochreen.

    Toivotaan ettei satais.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!