2013/06/03

Kesälauluja!


Huhhuh, se olisi näköjään kesä nyt! Istuimme viime lauantaiyönä syreenien reunustamalla terassilla (soittolistan taustakuva sieltä) ja hihattomalla paidalla ei ollut ongelmaa pärjätä. Viime lauantai oli muutenkin aivan paras ja tälläisiä kesäpäiviä ja -öitä soisi tulevan enemmänkin.

Kesän kunniaksi soittolistaa, joka onkin jo hetken ollut tuossa sivupalkissa. Sisältää aika paljon vanhoja kipaleita, mutta vähän myös uudempiakin kuten Bye Bye Bicyclea. Trails and ways Joonaksen vinkkaama biisi! Ehdoton kesäbiisi!  Ajattelin olla laittamatta The Nationalia, mutta laitoinpa sitten kuitenkin koska juuri tuona lauantai-kesäpäivänä varsinkin tuo Don´t swallow the cap tuli todettua oivaksi kesäbiisiksi kuulokkeiden kera tallustellessa.

Soittolista on kuitenkin ehkä enemmän sellainen kesäillan soittolista, jonka jälkeen saattaa lähteä jonnekin tanssimaan. Tai ainakin tästä saa sellaisen fiiliksen. Vai mitäs tuumaatte tästä listasta?

P.S Kuunnelkaa edes tuo Astan My heart is on fire!

2 kommenttia:

  1. Ei vitsit ei vitsit. En oo ollenkaan huomannut että siellä on noin hyviä biisejä. Laitan heti kuunteluun! Tänks!
    Kiva ploki jos en oo aikasemmin sanonut. :D

    VastaaPoista
  2. Hihhih. Mikähän siinä on, että kesäfiilikseen riittää se, että biisissä vislataan (kuten Let's Go Surfing, Young Folks, Border Crosser ym.? ;)

    Itselle myös reggaekeinutus ja bossanovarytmit tuovat yleensä kesäfiiliksen.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!