2013/05/07

Uutta Editorsia.


Editors on taas täällä. Edellisestä In This Light And On This Evening-levystä ja sen jyhkeästä Papillon-hitistä on kulunut noin 4,5 vuotta - heinäkuun alussa ilmestyy The Weight Of Your Love ja sinkkulohkaisu siltä on tämä A Ton of Love.

Vertailukohteina on ollut U2, The Echo & Bunnymen ja Eddie Vedder. Vähän myöskin Joy Division. Lisätään saman tien alun The National-vibat.
Mikäs siinä, ehkä vähän tosiaan kaikkia noita löytyy tästä. Mutta tusina muutakin.

Unohdetaan vertailukohteet. Uppoaako tämä uusi biisi?

Itse olen vielä vähän hämilläni, mutta ei ole ainakaan niin huono etten voisi kuunnella tätä montaa kertaa putkeen, kuten parhaillaan teen. Ehkä Desiren hokeminen ja huutaminen olisivat voineet jäädä vähemmälle.  Latistavat biisiä, joka alussa lupaili vähän parempaa. Editorsilla on ollut hyvää kitarapoppia (mikä on perustunut muuhun kuin huutolauluun) ja myös elektronisvetoinen Papillon iskee - uusi sinkku jää väliinputoajaksi ja hakee vähän uudenlaista hapuilevaa hyväksyntää. Kokonaisuutta odotellessa..mutta iiks, ei välttämättä löydy vanhojen biisien päihittäneitä. 

Omia vanhoja suosikkibiisejä on Papillonin lisäksi mm. All Sparks, Fingers In The Factories, Munich, The Boxer, ITLAOTE, Lights..... No, eka levy The Back Room vuodelta 2005 on aika kovis albumi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!