2013/04/03

The National - Trouble Will Find Me.


Konkretisoituu hieman tämä tuleva The Nationalin albumi, sillä nyt on julkaistu albumin kansi ja biisit, 13 kappaletta. Kylmiä väreitähän tämä aiheuttaa, varsinkin tuo kansi on aivan huikea.

Aiemmin uumoiltu 4.5. tosin on vaihtunut vähän myöhäisempään ajankohtaan, mutta ehkäpä tässä jaksaa odotella. On hyvä, että on jotain hyvää mitä odottaa.

Olen päättänyt, että teen tulevalle levylle sen kunnian, että aion tilata sen vinyylinä ja kuunnella sen ensimmäistä kertaa vinyyliltä. Ei maistiaisia (I Need My Girl tosin on jo ajat sitten julkaistu)... tai siitä en tiedä, mutta pyhitän kokonaisuuden kuuntelemisen täysin vinyylin parissa vietettyyn hetkeen. Hieman liian usein tulee kuunneltua levyt Spotifysta ja se onkin todella hyvä väylä varsinkin uusien artistien löytämiseen, mutta kyllä mulla on silti tuoreessa muistissa se kun levyä ei ollut kuullut ja kävi innokkaana hakemassa levykaupasta eikä malttanut odottaa, että sai sen soittimeen. Nyt kun kaikki on niin helposti ulottuvilla ja levyä on kuunnellut kenties aiemminkin, ei sitä ihan samaa fiilistä tule konkreettisen albumin parissa. Korjaan asian. Hitsi miten huikeaa, jäädä odottamaan vinyyliä ja sitä hetkeä kun vinyyli on kädessä ja ehkä toisessa lasi kuohuvaa. Se hetki tulee olemaan pyhä.

5 kommenttia:

  1. Mä hyvin harvoin kuuntelen maistiaisia, juuri tuon ensikokemuksen vuoksi. Vinska menee tilaukseen täälläkin. <3

    VastaaPoista
  2. Toi ensikokemuksen fiilis on kyllä jäänyt itseltäkin. Vaikka levysoitin on satunnaisesti edelleen ihan käytössä, enimmäkseen on koko levyjen ostelu jäänyt. Muistan kyllä vielä sen fiiliksen kun kävi koulun välitunnilla Jukebossissa ja pääsi koulusta kotiin kuuntelemaan O:)

    Hieno ratkaisu, itse en esimerkiksi cd:tä osta enää lainkaan, ja ikävä kyllä vinyyliäkin aika harvakseltaan. Vanhoja kuuntelen kyllä mielelläni, on se Spotify vaan niin hyvä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, voi noita aikoja. Ihan siistiä kyllä, että voi nostalgisoida tälläisellä eikä ole syntynyt aikana kun voi tyytyä mp3-kappaleisiin, jotka saa niin helposti.

      Mullakin tää on mennyt siihen, että en osta enää oikein cd:tä, kun en kuuntele niitä vanhojakaan niin. Niitä on kasoittain ja etsipä jotain tiettyä..mutta ovat käteviä automatkoille, toisinaan kotonakin. Mutta tästä on syntynyt se, että jos haluan levyn konkreettisena, niin vinyylinä. Hienoa siis, että nykypäivänä saa moderneiltakin artisteilta vinyylimuodossa.

      Poista
    2. Kyllä. Se optio on hieno olla olemassa, ja varsinkin mahtavaa että vinyyli on tehnyt paluun harrastajien keskuudessa.

      Poista

Kiitos kommentista!