2013/04/07

Mistaken For Strangers.


“I was happy to give my brother whatever access he needed,” Matt states. “I just didn’t expect this movie to include shower scenes.”

The Nationalin laulajan Matt Berningerin veli Tom Berninger on kuvannut vuoden The Nationalia High Violetin jälkimainingeissa maailmankiertueella vuodesta 2010. Dokumentti julkaistaan muutaman päivän päästä. Mistaken for strangers-dokkari avaa New Yorkin Tribeca-filmifestivaalit ja onpa avajaisissa The Nationalin esiintyminen. Tätä en haluaisi missata, mutta joudun valitettavasti kieltäytymään kunniasta olla paikan päällä.

Matt tosiaan pyysi pikkuveljeään roudariksi, ja velipä päätti ottaa videokameran (filkkaritaustaa) samalla mukaan. Hyvähän näin. Saapi nähdä miten Berningerin Tompan intressit kauhuleffojen ja hevin suhteen on saatu ujutettua dokkariin. Jospa ei kuitenkaan. Luulen, että dokkari on joka tapauksessa jossain määrin taiteellinen ja intiimi, velisuhdekin voi karistaa hienovaraisuutta. Siitähän me vain pidämme, koska kukapa ei haluaisi The Nationalia vähän enemmän iholle.

DVD-julkaisua odotellessa.

2 kommenttia:

Kiitos kommentista!