2013/03/04


Nyt on niin, että tämä pienehkö ja indiehkö blogi päätti osallistua pieneen yhteistyöhön ja peräti mainostaa laitetta, joka olisi kyllä melkoisen näppärän kuuloinen! Kun läppäri lakkasi toimimasta viime syksynä, tuli hankittua suurinäyttöinen pöytäkone, mutta sen rinnalle olisi aika hienoa jossain vaiheessa saada kannettava - joku tämän tapainen.

En itse ole henkilökohtaisesti kiinnostunut tablettikoneista, sillä koen niissä olevan aika paljon rajoitteita ja viihdejuttuja voi hoitaa älypuhelimellakin. Tabletin sijasta hankkisin (mini)läppärin. Mutta tablettitietokone, josta saa tavallisen läppärin liittämällä siihen näppäimistön, ja jossa olisi olennaiset liitännät, olisi jo hyödyllisempi (sisältäen sen viihdeaspektin keveällä painolla).

Kirjoitus on siis kiinnostuneesta näkökulmasta. Bloggaamiseen, opiskeluun, työntekoon, kuvaamiseen, kuvankäsittelyyn, viihteeseen, musiikin kuunteluun, matkusteluun tietokone (Sony Vaio duo 11) kosketusnäytöllä ja tavallisella näppäimistöllä täyttää todennäköisesti kaikki odotukset ja tarpeet tietokoneen suhteen.
Hintaa toki laitteella onkin sitten reilusti, mutta aina voi ihastella, vai mitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!