2013/01/02

Elokuva-arvoitus.


Arvoitukset, tietovisat ja sellaiset ovat mun suuria suosikkeja, ainakin silloin tällöin. Erityisesti jos aihepiiri ei sivua urheilua tms. (tämä tyttö ei ole mikään penkkiurheilun suurin ystävä eikä muista tiedä minkä väriset kalsarit vilahtivat Rauno Eevartti Mäkipäällä vuoden 1957 yleisurheilukisojen pikajuoksukävelyssä).

Aamulehti tarjoaa silloin tällöin näitä kuva-arvoituksia ja tällä kertaa tuli kyllä niin hyvä aihepiiri tälle popkulttuuribloggaajalle - leffat!. Eli tässä haetaan leffojen suomenkielisiä nimiä, vihjeet siis suomennetun leffan mukaan. Noin vuosi sitten ollut Tampereen kaupunginosat-visa tuli parin viikon sisällä ratkaistua kokonaan, tosin silloisten työkavereiden kanssa työpäivien lomassa. Kesällä ollut visa oli niin törkeän vaikea ja tylsähkökin, että ei saanut yhtäkään vastausta osakseen.

Noin puolet on ehkä tullut  ratkaistua tähän mennessä 90 kuva-arvoituksesta muutaman päivän sisällä - ehkä pähkäilymieli on siinä mielessä rajallinen, että kerralla ei tule moneen vastausta, mutta joka kerta kun arvoituksen avaa, niin keksii jo vastauksen johonkin. Tuskin saan tosin kaikkiin vastausta, sillä milläs esimerkiksi googletat vihjettä, jos et tiedä mikä kuvan esine ja on vähäsen vaikeampaa kuin kaupunginosien liittäminen kuviin. Ehkä siis sopivasti haastetta!

Kuvaa klikkaamalla pääset koko arvoitukseen ja täältä voit lukea ohjeistuksen ja löydät linkin vastauslomakkeeseen.

P.S Onko tuo 25 Kuninkaan puhe? (vaikka tuo kunkku selvästi huutaa, eikä puhu)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!