2011/06/18

Standing at the edge of your town.


Päivä 7 - Kappale, joka muistuttaa jostain tietystä jutusta

Huijaan. Sain itsekin haasteen osallistua 30 päivän musiikkitempaukseen. Luulen, että omalta osaltani jätän sen kokonaisuudessaan väliin, koska uskottelen että se olisi monelle vain spämmiä. Ainakin Facebookissa. Lisäksi joihinkin ei ole vain vastausta..ja joitakin muka ujostelisin jakaa. Totta kai  musiikkimakuni on aika paljolti avoin asia, mutta en toisaalta ole aina valmis jakamaan itsestäni asioita vain jonkun haasteen sanelemana. Kertoa mikä laulu tekee kipeää muistojensa vuoksi jne. Voin kertoa, mutta eri tilanteessa. Esimerkiksi nuotion äärellä. En blogissa. Ellen sitten tahattomasti. En minä nyt niin sisäänpäinkääntynykään ole.

Kuitenkin... haasteessa on Päivä 7 ja sen jaan. Olisin jakanut kuitenkin. The Racing rats muistuttaa mua matkanteosta, Lissabonista ja sen levykaupoista. Yhdestä niistä ostin tämän biisin vinyylisinkkuna.. Sitä kuuntelin myös ennen Wienin matkaa. Ja kuuntelen sitä nyt matkan lähestyessä. Se on matkoja edeltävä biisi. Se on ihana muutenkin.  Varsinaisesti se on matkoja edeltävä sanoitustensa vuoksi, sillä mietin toisinaan lentokoneiden putoamista. Unessanikin näin lentokoneen pirstoututuvan. Mutta odottamaton kohtalokkuus ei saa estää elämästä ja käyttämästä yhtä kiehtovimmista kulkuneuvoista maan päällä yläpuolella.

Niin... The Racing rats siis muistuttaa lentokoneista ja matkustamisesta..ja itse bändiä tekee yllättäen taas mieli kuunnella ennen Edinburghin matkaa. Jos Editors olisi kaupunki, niin se olisi todellakin Edinburgh... siksi.

(Biisiä ei voinut upottaa Youtubesta, mutta ensimmäisestä kuvasta pääsee tuohon viralliseen ja visuaalisesti hienoon musiikkivideoon! Turhan alleviivaava joissakin kohdissa, mutta hienopa silti...kyllä Tom Smithin ojentamaa kättä mielellään katselee)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!