2010/10/11

Two movies.


Tänään tuli tehtyä jotain ennenkuulumatonta. Nimittäin vuokrattua pitkästä aikaa elokuvia, peräti kaksin kappalein. Molemmat uutuushyllyiltä, hyödyntäen Makuunin -50 % (jatkuu muuten vielä keskiviikolle..täytyy käydä varmaan uudemmankin kerran hyllyjä tarkastamassa!)

Ensin Crazy heart. Crazy heartin pääosaa tähdittää Jeff Bridges ja loistavasti hän pääosan hoitaakin - hieman rappioituneena kantrimuusikkona, Bad Blakena... joka saa elämäniloa Maggie Gyllenhaalin, Jeanin, kohtaamisesta. Elokuvassa vilahtavat Yhdysvaltojen karun upeat maisemat. Ja elokuvassa kuullaan totta kai paljon musiikkia. Ja draamaa. Kyllä mä suosittelen.

Ystävänpäivä on taasen perushömppä kymmenillä tähtinäyttelijöillä varustettuna. On Greyn anatomia-tyyppejä, on Julia Robertsia, Shirley Maclainea, Ashton Kutcheria jne. Elokuva sijoittuu Los Angelesiin ja Ystävänpäivään - mikäs sen imelämpää. Kaikki ei tietenkään mene niin siirappisesti ja itsestäänselvästi. Kaiken kaikkiaan harmiton ja ihan hauska komedia. On tämäkin yhden katsomisen arvoinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!