2010/10/10

Make it with chu.


Olisikohan aika lämmitellä taas tuttavuutta tähän yhtyeeseen? Songs for the deadista se lähti 7 vuotta sitten, mutta nyt on ollut jo tovin hiljaista kuuntelusaralla. Ilmeisesti mulla on myös jokin nostalgiavaihe, jolloin kuuntelen vanhoja suosikkeja. tulossa on vielä juttua vielä yhdestäkin bändistä, josta joskus pidin enemmän kuin kovasti. Jotenkin sitä kai haluaa todistellakin itselleen, että on tykännyt silloinkin ihan hyvästä musiikista. Ja ei tässä yrityksessä ihan metsäänkään mennä.

Make it with chu on 2007-vuoden Era Vulgaris-levyltä, joka on jäänyt kuuntelupimentoon vähän enemmän kuin esimerkiksi mainittu Songs for the deaf. Mutta kuinka hyvältä kuulostakaan. Juuri sopivalta sunnuntai-iltapäivälle, jolloin yrittää saada kitkettyä mielen rikkaruohoja. Luin nimittäin juuri ikävän sähköpostin.

Mukavaa sunnuntaita! (Eiköhän tästä ihan kelpo sunnuntai silti tule...)

2 kommenttia:

  1. "Make it wit chu" on ihana! <3 Se on muuten julkaistu jo ennemmin vuonna 2003 Josh Hommen Desert Sessions 9&10 -levyllä nimellä "I wanna make it wit chu", featuring PJ Harvey <3 Tsek: http://www.youtube.com/watch?v=W4O3LnDsPik&feature=fvst

    VastaaPoista
  2. Täytyypäs tutustua, nimittäin en ole erikoisemmin tutustunut Josh Hommen sooloiluun... P J Harveyn kanssa vielä tuo peräti, vau!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!