2015/05/04

Phoebe Bridgers - a musical unicorn who could make a jar of sand sound like ‘Blood On The Tracks’


 Can the killer in me tame the fire in you?, 

laulaa kalifornialainen Phoebe Bridgers Killer-laulussaan ja laulaa just niin miellyttävästi ku naisfolk-artisti voi vaan laulaa. Kertakaikkisen kaunis laulu. 

Killer löytyy uutukaiselta kolmen kappaleen EP:ltä Killer, jonka on tuottanu kukas muu ku Ryan Adams, jonka levy-yhtiö
Pax-Am on. Phoeben poikaystävä tunsi Ryan Adamsin ja ihan sitä kautta nopealla aikataululla tuotettiin levy. Ilmeisesti P.B. vakuutti Adamsin, koska hän on kuvaillut tätä näin:

a musical unicorn who could make a jar of sand sound like ‘Blood On The Tracks’”.

 Phoebe soittaa EP:llä Adamsin Buck Owens -kitaraa ja Ryanin mukaan sai sen soimaan samalla tavalla kuin hän itse. Asia jota moni on yrittänyt. Mutta siihen tarvitaan vain vahva sydämestä kumpuava tarkoitus ja tahto. Jostain haastattelusta luin myös, että levyllä soittaa myös Ryanin lääkäri, joka sattuu taitamaan pedal steelin... 

Phoeben levyn saa muuten seiskatuumaisena, aivan kuten kaikki Ryan Adamsin levyt. Ryan Adams & Pax-Am love vinyls. Mutta mikäli haluat tutustua ensin, niin se onnistuu esimerkiksi Spotifyn kautta klikkaamalla tuota levyn kantta. Löysin myös muutaman muun biisinPhoebehan on tehnyt musiikkia jo muutamankin vuoden, mutta tämä Killer on ilmeisesti ensimmäinen virallinen levy. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!